fbpx

Palvelut

Aurinkopaneelit

Aurinkoenergia on puhdasta ja edullista energiaa. Oman aurinkopaneelijärjestelmän turvin olet turvassa nousevilta sähkön hinnoilta sekä siirtomaksuilta. Nykyään entistä useammat hankkivat Aurinkopaneelit pienentämään oman kotinsa sähkölaskua ja siirtomaksuja.

Uudenmaan Aurinkovoima Oy suunnittelee ja asentaa aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksiin koko Suomen alueella. Aurinkopaneelien avulla säästät sähkökuluissa sekä siirtomaksuissa. Aurinkopaneelit kytketään kiinteistön sähköverkkoon, jolloin ne tuottavat sähköä kaikille kiinteistön sähkölaitteille ja ostetun sähkön tarve vähenee.

Aurinkopaneeleilla pystyt tuottamaan jopa 30% omakotitalon vuotuisesta sähköntarpeesta. Ja akuston avulla lukemaa on mahdollista nostaa entisestään jopa yli 50%:iin. Lisäksi aurinkopaneelit ja akusto nostavat kiinteistön arvoa. Kasvavien sähkönhintojen ja kiinteistön arvonnousun takia aurinkopaneelit ovat viimeaikoina kasvattaneet suosiotaan huomattavasti.

Oikein suunniteltu kiinteistön aurinkosähköjärjestelmä pienentää sähkölaskua selvästi. Aurinkopaneelijärjestelmän oikeaoppinen suunnittelu ja asentaminen on ensisijaisen tärkeää mahdollisimman tehokkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Aurinkopaneelien oikea mitoitus mahdollistaa sen että mahdollisimman suuri osa kiinteistön sähköstä tuotetaan aurinkosähköllä. Näin järjestelmällä pystytään tuottamaan mahdollisimman hyvä taloudellinen lopputulos, sekä säästetään veroissa sekä siirtomaksuissa.

Akustot

Aurinkoenergian lataaminen oman kiinteistön akustoon on erittäin hyvä ja taloudellinen ratkaisu. Usein aurinkoenergian tuotto ja käyttö eivät kohtaa, jolloin sähköä menee paljon myyntiin. Oman akuston avulla aurinkosähköä voidaan käyttää myös silloin kun aurinko ei paista, tai sähkön käyttö muuten ylittää sähkön tuoton väliaikasesti.

Yleinen ratkaisu on että kotitalous tai taloyhtiö on hankkinut aurinkopaneelijärjestelmän ilman akustoa. Tällöin akusto voidaan asentaa järjestelmään jälkikäteen. Akuston avulla kotitalous pystyy hyötymään aurinkosähköstä enemmän rahallisesti.

Sähköauton latauspiste

Sähköauton latauspisteet yleistyvät Suomessa huimaa vauhtia kun useampi suomalainen haluaa hankkia sähköauton. Sähköauton lataaminen tapahtuu yleensä työpaikalla, huolto-asemalla tai kotona. Sähköauton lataaminen on tehokkainta sille tarkoitetulla sähköauton latausasemalla.

Uudenmaan Aurinkovoima Oy myy ja asentaa tehokkaat sähköautojen latausasemat avaimet käteen periaatteella. Toteutamme latausasemien asennuksia koko Suomen alueella. Asennuksen toteuttavat ammattitaitoiset ja pätevöityneet sähköasentajamme. Soita ja kysy lisää.

Tilaa maksuton kartoitus

Yrityksemme asiantuntija auttaa Sinua kartoittamaan minkälainen järjestelmäkokonaisuus kiinteistöön voidaan asentaa, mitkä sen edut ovat ja mikä järjestelmän hinta on.

Pääsette yhdessä katsomaan parhaimman ratkaisun kiinteistölle. Kartoitus on maksuton, eikä se sido mihinkään.

Täytä alta löytyvä lomake niin otamme yhteyttä

Tietosuojaseloste

Uudenmaan Aurinkovoima Oy

Y-tunnus: 3274604-2

Antinkatu 3D, 00100, Helsinki

info@uudemaanaurinkovoima.fi

045 264 9198

× Whatsapp