fbpx

Palvelut

Aurinkosähköjärjestelmät

Uudenmaan Aurinkovoima on keskittynyt ainoastaan aurinkovoimaan sekä siihen liittyviin kokonaisuuksiin. Tämän johdosta meillä käytetään aikaa tuotteiden valintaan, asennustapoihin sekä kehittämiseen.

Uudenmaan Aurinkovoima Oy suunnittelee ja asentaa aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksiin koko Suomen alueella! Tarkastele kaupunkisivuja: Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku ja Oulu.

Suosittelemme etenkin mikroinvertteri järjestelmiä, ne ovat perinteisiä aurinkopaneeli järjestelmiä suorituskykyisempi ratkaisu. Aurinkopaneelit kytketään kiinteistön sähköverkkoon, jolloin ne tuottavat sähköä kaikille kiinteistön sähkölaitteille ja ostetun sähkön tarve vähenee.

Älyjärjestelmät

Aurinkosähköön liittyy monia muitakin tekniikoita kuin invertterit sekä aurinkopaneelit. Esimerkkejä näistä ovat parametrinen aurinkosähkön ohjaus kodin vesivaraajan lämmittämiseen tai pörssisähkön valvonta-automaatio yhdistettynä aurinkovoimaan.

Uudenmaan aurinkovoimalla otetaan jatkuvasti käyttöön uusia älykkäämpiä laitteistoja, joiden avulla aurinkotehon käyttö paranee ja takaisinmaksuaika lyhenee.

Akustojärjestelmät

Akkuteknologia kehittyy vauhdilla sähkömoottoreiden yhä yleistyessä. Ajoneuvojen ja laitteiden lisäksi akkuja tarvitaan uusiutuvan energian tuotantoon, sillä näiden tuotanto harvoin on tasaista.

Akustot soveltuvat loistavasti aurinkovoiman rinnalle, sillä molemmat näistä tuottaa tasavirtaa. Uudenmaan Aurinkovoima suunnittelee ja toteuttaa akustojärjestelmiä aurinkovoiman yhteyteen.

Akustoja voi käyttää myös varavoimana, jolloin sähköverkon katkotilanteessa kiinteistölle sijotettu akusto kykenee tuottamaan tarvittavan sähkön. Katkotilanteessa myös aurinkopaneelit kykenevät lataamaan akustoa. Uudenmaan aurinkovoimalla on referenssinä monia menestyksekkäästi asennettuja varavoimaloita.

 

Aurinkopaneelien maa-asennus

Aurinkopaneelien asentamisessa maatelineille on monia etuja. Vaihtosuuntaajana voidaan käyttää mikroinverttereitä tai keskitettyä string invertteriä.

Uudenmaan Aurinkovoima Oy myy ja asentaa erikokoiset maavoimalat viimeisimpien vaatimusten mukaisesti. Käytettävä perustustekniikka riippuu maaperästä sekä asennuspaikan kaltevuudesta.

Käytettäviä perustustekniikoita ovat:

  • Ruuvipaalutus, jossa paalut kierretään maaperään tukevasti
  • Junttauspaalutus, jossa ontot paalut juntataan maahan hydraulivasaralla
  • Painoperustus, jossa maateline kiinnitetään tukevaan alustaan, kuten betonielementtiin

 

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä ja annamme tarjouksen kiinteistöllesi sopivasta aurinkosähköjärjestelmästä.

Täytä alta löytyvä lomake niin otamme yhteyttä

Tietosuojaseloste

Uudenmaan Aurinkovoima Oy

Y-tunnus: 3274604-2

Hermannintie 3, 11710 Riihimäki

info@uudenmaanaurinkovoima.fi

045 264 9198

× Whatsapp