fbpx

Aurinkopaneelit Turku

Aurinkopaneelit ovat Turussa pitkän aikavälin sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin sekä rahallisesti että ekologisesti. Ne ovat järkevä valinta niin yksityisille kotitalouksille kuin liiketoimintaa harjoittaville yrityksillekin.

Aurinkopaneelin asennus

Miksi hankkia aurinkopaneelit Turkuun?

Turussa aurinkopaneelien hyödyntäminen on viime vuosina kasvattanut suosiotaan merkittävästi, mikä osoittaa kaupungin asukkaiden ja yritysten halua siirtyä kohti uusiutuvia energialähteitä. Turun alueella aurinkoenergian hyödyntäminen on sekä ympäristön kannalta vastuullinen että taloudellisesti järkevä ratkaisu, sillä eteläisen sijaintinsa ansiosta Turussa aurinkopaneelit voivat kerätä auringonvaloa tehokkaasti erityisesti keväästä syksyyn.

Huolellisesti suunnitellut ja asennetut aurinkopaneelijärjestelmät pystyvät tuottamaan merkittäviä määriä puhdasta energiaa, mikä vähentää sähköverkon käyttötarvetta ja sähkölaskuja sekä luo pohjaa hiilineutraalille tulevaisuudelle. Paikalliset aurinkopaneelien asiantuntijat, kuten me Uudenmaan Aurinkovoima Oy:ssä, tuemme turkulaisia kiinteistönomistajia kaikissa aurinkoenergiahankkeiden vaiheissa – alkaen tarpeiden kartoituksesta ja järjestelmän suunnittelusta, aina asennukseen ja jälkihuoltoon asti.

Aurinkopaneelijärjestelmän hankkiminen Turkuun

1. Energiantarpeen arviointi: Kartoitamme asiakkaan nykyisen ja tulevan energiankäytön, jotta voimme räätälöidä aurinkopaneelijärjestelmän vastaamaan näitä tarpeita.

2. Kohteen analysointi: Tutkimme, minkälainen katto- tai maa-alue on käytettävissä ja arvioimme sen aurinkopaneelien asennukselle sopivuuden. Huomioimme myös varjoa aiheuttavat esteet ja optimaalisen asennuskulman.

3. Järjestelmän suunnittelu ja mitoitus: Suunnittelemme aurinkopaneelijärjestelmän, joka maksimoi energiantuotannon Turun leveysasteiden ja sääolosuhteiden mukaan, ottaen huomioon kiinteistön energiantarpeet ja asiakkaan budjetin.

4. Tuet ja rahoitus: Autamme selvittämään, mitä tukia ja rahoitusvaihtoehtoja on saatavilla aurinkopaneelijärjestelmän hankintaa varten.

5. Asennus: Kokeneet asentajamme ovat sitoutuneita laatuun ja turvallisuuteen koko asennusprosessin ajan ja varmistavat, että aurinkopaneelijärjestelmä asennetaan parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

6. Verkkoon liittäminen: Aurinkopaneelijärjestelmä liitetään sähköverkkoon, jotta sähköä voidaan käyttää itse tai myydä ylijäämä energia takaisin verkkoon.

7. Seuranta ja huolto: Tarjoamme opastusta järjestelmän seurantaan, jotta asiakas voi varmistaa aurinkopaneelijärjestelmän optimaalisen toiminnan. Lisäksi tarjoamme huollon ja mahdolliset korjaukset, varmistaen pitkän ja ongelmattoman käyttöiän.

Energiansäästöt

Aurinkopaneelit mahdollistavat merkittäviä säästöjä energiakuluissa, sillä ne tuottavat ilmaista sähköä auringonvalosta. Erityisesti kesäisin, kun päivät ovat pitkiä ja valoisia, aurinkopaneelit voivat kattaa ison osan tai jopa koko päivittäisen sähkönkulutuksen.

Omavaraisuus

Aurinkopaneelien avulla taloudet ja yritykset voivat lisätä omavaraisuuttaan ja riippumattomuuttaan sähköverkosta sekä sähkön hinnanvaihteluilta.

Ympäristöystävällisyys

Aurinkoenergia on puhdas ja uusiutuva energialähde, joka ei tuota kasvihuonekaasupäästöjä eikä saasteita. Sen käyttö tukee ilmastonmuutoksen hillintää ja vähentää fossiilisten polttoaineiden käyttöä.

Aurinkopaneelit Turku

Aurinkopaneelien hankinta Turussa

Aurinkopaneelien hankinta Turussa on järkevä valinta monista syistä. Turku on sitoutunut ympäristöystävällisiin arvoihin ja pyrkii olemaan hiilineutraali kaupunki tulevaisuudessa. Aurinkoenergia tarjoaa asukkaille ja yrityksille mahdollisuuden tuottaa puhdasta, uusiutuvaa energiaa ja osallistua aktiivisesti ilmastonmuutoksen hillitsemiseen. Lisäksi aurinkopaneelit mahdollistavat merkittäviä säästöjä energiakuluissa ja voivat lisätä kiinteistön arvoa. Teknologinen kehitys on tehnyt paneeleista tehokkaampia ja taloudellisesti entistä houkuttelevampia, ja alueelliset tuet tekevät aloituskustannuksista siedettävämpiä. Turun eteläinen sijainti antaa hyvät edellytykset aurinkoenergian tuotannolle, sillä alueella on nautittavissa pitkiä ja valoisia kesäpäiviä. Aurinkopaneelien asentaminen Turkuun on siis kestävä investointi tulevaisuuteen.

Jos olet kiinnostunut aurinkopaneelien hankkimisesta Turun alueella tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä meihin Uudenmaan Aurinkovoima Oy:ssä. Olemme täällä auttamassa sinua ottamaan tärkeän askeleen aurinkoenergian suuntaan.

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä ja annamme tarjouksen kiinteistöllesi sopivasta aurinkosähköjärjestelmästä.

Täytä alta löytyvä lomake niin otamme yhteyttä

Tietosuojaseloste

Uudenmaan Aurinkovoima Oy

Y-tunnus: 3274604-2

Hermannintie 3, 11710 Riihimäki

info@uudenmaanaurinkovoima.fi

045 264 9198

× Whatsapp