fbpx

Aurinkopaneelit Helsinki

Aurinkopaneelien asennus on investointi, joka maksaa itsensä takaisin energialaskujen säästöinä ja lisää kiinteistöjen arvoa. Uudenmaan Aurinkovoima Oy on omistautunut tuomaan aurinkoenergian hyödyt Helsinkiin, asentamalla aurinkopaneelijärjestelmiä kotitalouksiin, yrityksiin ja julkisiin kohteisiin.

aurinkopaneelien asennus

Miksi aurinkopaneelit ovat loistava valinta Helsingissä

Monelle voi tulla yllätyksenä, että Helsinki on aurinkopaneelien asentamiseen erinomainen paikka. Vaikka sijaitsemme pohjoisessa, meillä on pitkiä valon aikoja kesällä, mikä mahdollistaa merkittävät energiatuotot. Myös uudet aurinkopaneeliteknologiat ovat tehokkaita myös heikommassa valossa, kuten on tyypillistä pohjoisemmassa sijaitseville alueille.

Aurinkopaneelijärjestelmän asennus on pitkällä tähtäimellä kannattava sijoitus, ja oikein suoritettu asennus mahdollistaa aurinkoenergian maksimaalisen hyödyntämisen. Energiatehokkuus, omavaraisuus ja ympäristönäkökulma ovat kaikki olennaisia etuja, joita aurinkopaneelijärjestelmä tarjoaa.

Aurinkopaneelin asennusprosessi Helsingissä

Uudenmaan Aurinkovoima Oy:n asennuspalvelu on huoleton ja kattava. Asennusprosessimme koostuu seuraavista vaiheista:

1. Konsultaatio: Asiantuntijamme tutustuvat kohteeseesi ja tarpeisiisi, jotta voimme suunnitella optimaalisen aurinkosähköjärjestelmän.

2. Suunnittelu: Suoritamme huolellisen suunnittelun, jossa otetaan huomioon katon suunta, kaltevuus ja mahdolliset varjostavat elementit.

3. Lupa-asiat: Avustamme sinua kaikissa tarvittavissa lupa-asioissa ja varmistamme, että hanke noudattaa kaikkia säädöksiä.

4. Laadukkaat komponentit: Valitsemme markkinoiden parhaimmat aurinkopaneelit, invertterit ja muut järjestelmän osat.

5. Ammattitaitoinen asennus: Kokeneet asentajamme hoitavat aurinkopaneelien asennuksen turvallisesti ja tehokkaasti.

6. Järjestelmän testaus: Testaamme järjestelmän toiminnan ja varmistamme, että se toimii tehokkaasti heti käyttöönotosta alkaen.

7. Seuranta ja huolto: Tarjoamme myös jatkuvan tuen järjestelmän seurantaan ja huoltoon, varmistamme, että paneeleistasi saadaan paras mahdollinen hyöty.

Säästä energiakuluissa

Energiatehokkuus on yksi kaikkein tärkeimmistä aspekteista, kun puhumme modernista asumisesta ja rakennuksista. Uudenmaan Aurinkovoima Oy on sitoutunut auttamaan helsinkiläisiä asukkaita ja yrityksiä saavuttamaan parhaan mahdollisen energiatehokkuuden aurinkosähköjärjestelmien avulla. Tämä on mahdollista esimerkiksi korkealaatuisten aurinkopaneelien ja älykkäiden energianhallintajärjestelmien avulla.

OMAVARAINEN RATKAISU

Omavaraisuus energian tuotannossa on nykyään entistä tärkeämpi tavoite niin yksityisille kotitalouksille kuin yrityksillekin. Uudenmaan Aurinkovoima Oy:n tavoitteena on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tämä tavoite tarjoamalla tehokkaita ja luotettavia aurinkopaneeleita ja aurinkosähköjärjestelmiä – omavaraisia ratkaisuja, jotka tuottavat puhdasta ja uusiutuvaa energiaa suoraan auringonvalosta.

TEE PALVELUS LUONNOLLE

Helsingissä, missä kesät ovat valoisia ja auringon säteily on voimakkaampaa, aurinkosähköjärjestelmien hyödyntäminen on erityisen järkevää. Ne eivät ainoastaan anna mahdollisuutta tuottaa puhtaan ja uusiutuvan energian omatoimisesti, mutta ne myös auttavat kutistamaan hiilijalanjälkeämme ja tukemaan globaalia taistelua ilmastonmuutosta vastaan.

aurinkopaneelit helsinki

Aurinkopaneelien hankinta Helsinki

Kun valitset Uudenmaan Aurinkovoiman, saat palvelukseen alan parhaat asiantuntijat. Meidän tiimimme huolehtii kaikesta – energiantarveanalyysista ja järjestelmän suunnittelusta aina asennukseen ja jatkuvan tuen tarjoamiseen. Tunnemme Helsingin alueen erityisolosuhteet ja räätälöimme ratkaisumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Meille tärkeää on, että asiakkaamme tuntevat olonsa turvatuksi ja että aurinkosähköjärjestelmä toimii tehokkaasti vuoden jokaisena päivänä.

Aurinkopaneelien hankinta on merkittävä päätös, ja me haluamme taata, että saat parhaan mahdollisen hyödyn investoinnistasi. Kauttamme saat myös tietoa mahdollisista taloudellisista eduista, kuten verohelpotuksista ja avustuksista, jotka tekevät aurinkopaneelijärjestelmän hankinnasta entistä kannattavamman.

Olipa aurinkoenergia uusi aihe sinulle tai olet jo perehtynyt sen moniin etuihin, Uudenmaan Aurinkovoima Oy on luotettava yhteistyökumppani matkallasi kohti aurinkoenergian hyödyntämistä Helsingissä. Ota yhteyttä meihin, niin aloitetaan matkasi kohti omavaraisempaa ja vihreämpää huomista.

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä ja annamme tarjouksen kiinteistöllesi sopivasta aurinkosähköjärjestelmästä.

Täytä alta löytyvä lomake niin otamme yhteyttä

Tietosuojaseloste

Uudenmaan Aurinkovoima Oy

Y-tunnus: 3274604-2

Hermannintie 3, 11710 Riihimäki

info@uudenmaanaurinkovoima.fi

045 264 9198

× Whatsapp